Advertisement
 ⇄Change DirectionTranslation for 'xhufkë' from Albanian to English
NOUN   xhufkë | xhufka | xhufka | xhufkat
xhufkë {f}tassel
1 translation
To translate another word just start typing!

Translation for 'xhufkë' from Albanian to English

xhufkë {f}
tassel
Advertisement
Usage Examples Albanian
  • Pjesa tjetër e sheh cartoon Tom veshur me një xhufkë dyshimtë.
  • Gjethet janë të gjelbërta dhe rriten të alternuara në xhufkë.
  • Atij i jepet videokamera që e vendosi në xhepin e xhaketës së tij me xhufkë.
  • Koka është e gjerë dhe e madhe me një urë mesatarsihtë të trashë mbi hundën e saj dhe nuk ka xhufkë.
  • Rrotulluesi kosovar (me xhufkë) - Kosova Tumbler është një racë rrotulluese (akrobatike) e pëllumbave në Kosovë.
  • Nga sqepi dhe forma e kokës i përngjan pëllumbit ilir të variantës pa xhufkë me një pamje, ngjyrë dhe madhësi të ngjashme.
  • Ruda mund të ketë lesh të bardhë ose të verdhë me një xhufkë.
  • Në kokë vinin fesin e kuq me xhufkë të madhe të kaltër të mbyllët.
  • Ka madhësi mesatare, diku rreth 33 deri 34 centimetra dhe është i ngritur dhe elegant. Xhufkën e ka të mprehtë (maje) dhe pupulat fillojnë të mblidhen nga të dy anët e mbrapa kokës duke e krijuar majen e xhufkës e cila përfundon mbi horizontin e kokës.
Advertisement
© dict.cc Albanian-English dictionary 2023
Contains translations by TU Chemnitz and Mr Honey's Business Dictionary (German-English only).
Links to this dictionary or to individual translations are very welcome!