Advertisement
 ⇄Change DirectionTranslation for 'ylber' from Albanian to English
NOUN   ylber | ylberi | ylbere | ylberet
ylber {m}rainbow
1 translation
To translate another word just start typing!

Translation for 'ylber' from Albanian to English

ylber {m}
rainbow
Advertisement
Usage Examples Albanian
 • Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar lider i saj është Ylber Valteri.
 • Božilak (Ylber), ishte një përmbledhje e përzgjedhur 14 këngë tradicionale maqedonase organizohet nga Sasha Nikollovski Gjumar, Ilija Pejovski dhe Soni Petrovski.
 • Baleti "Ne Endrra" - koreografia: Rudina Berdynaj / kostumografia:Shpresa Isufi / Arnazhmani muzikor: Ylber Asllani / Aktrimi: Mentor Zymberi.
 • Kjo për shkak se drita e ngjyrave të ndryshme thyhet në mënyra të ndryshme dhe e lë prizmin në kënde të ndryshme, duke krijuar një efekt të ngjashëm me një ylber.
 • Vepër e arkitektit Muhamed Muharremit, është inauguruar më 14 janar 2021, ndërsa është zbuluar nga ambasadori i Kosovës në Podgoricë Ylber Hysa dheambasadori i Kroacisë në Podgoricë Veselko Grubshiq.
 • Pasi Netflix postoi në Instagram një imazh të personazheve homoseksualë Omar dhe Ander, ajo mori komente homofobike. Shërbimi i transmetimit iu përgjigj njërit me emoji ylber.
 • Një pamje ndryshe nga Saranda : historia, arkeologjia dhe kultet religjioze libër me autor Ylber D.
 • Ylber Zeneli Kryetar i bashkisë së Kukësit nga 2000-2003.
 • Më 12 shkurt 2018, ajo ngriti një flamur me ylber ndërsa interpretoi këngën e saj "Be the One" në një prezantim në Hollywood Palladium në qytetin e Los Angeles si pjesë e turneut The Self-Titled.
 • Sali Nivica libër me Autor: Ylber Skendi. Viti i botimit: 1980. Faqe: 295.
 • Ylberi mund të vërehet sa herë që ka pika uji në ajër dhe rrezet e diellit ndriçojnë nga pas një person në një kënd të caktuar dhe në lartësi të ulët (në tokë).
Advertisement
© dict.cc Albanian-English dictionary 2023
Contains translations by TU Chemnitz and Mr Honey's Business Dictionary (German-English only).
Links to this dictionary or to individual translations are very welcome!