Advertisement
 ⇄Change DirectionTranslation for 'yll' from Albanian to English
NOUN   yll | ylli | yje | yjet
yll {m}aster
astron.
yll {m}
star
2 translations
To translate another word just start typing!

Translation for 'yll' from Albanian to English

yll {m}
aster

starastron.
Advertisement
Usage Examples Albanian
 • Xhuxhi i kuqë është një yll që gjindet në fazen a fundit të jetës së tij. Ky yll e ka permbamjen e njetë si dielli ynë.
 • Në 2010, Perroni u konfirmua me yll me yll e mëparshme e saj bashkë-, William Levy, në Triunfo del Amor, një xhirim klasik i Venezuelës Cristal.
 • Me filmin "Iku bashkë me erën" Leigh u bë e njohur dhe fitoi famë ndërkombëtare, por ajo thoshte, "Unë nuk jam yll e kinematografisë – unë jam aktore.
 • Në vitet 1870 Gottlieb Daimler, kur punonte tek Deutz AG Gasmotorenfabrik, i dërgoi gruas së tij Emma Kunz një kartolinë duke treguar banesën e tij me një yll me tre cepa dhe duke shkruar: "Një ditë ky yll do të ndriçojë mbi fabrikat tona triumfuese".
 • Yll i lum e yll i mjerë!
 • Pavle Ivić dhe Alexandru Rosetti e kanë lidhur emrin Bardhyli me shqipen "i bardhë" "e bardhë", ndërsa një opinion tjetër e shpjegon emrin si kombinim i "i bardhë" me shqipen "yll" "yll".
 • Del ndë penxhere si yll..
 • Ai konsiderohet se do te behet një yll. Ai është krahasuar nga Lilian Thuram me mesfushorin e Barces Xavi.
 • Siç kujtoi skenaristi i MGM Frederica Sagor Maas, "Askush nuk vendosi ta bënte Joan Crawford një yll.
 • Stern (gjermanisht" yll") është një javore gjermane e cila raporton për ngjarjet aktuale në vend dhe jashtë vendit.
 • Ylli i dukshëm tani nganjëherë njihet si Sirius A.
Advertisement
© dict.cc Albanian-English dictionary 2023
Contains translations by TU Chemnitz and Mr Honey's Business Dictionary (German-English only).
Links to this dictionary or to individual translations are very welcome!