Advertisement
 Translation for 'yu' from Albanian to English
gjeog.
Jugosllavi {f} <.yu>
Yugoslavia
1 translation
To translate another word just start typing!

Translation for 'yu' from Albanian to English

Jugosllavi {f} <.yu>
Yugoslaviagjeog.
Advertisement
Usage Examples Albanian
 • Por franceze nuk ka si theks të tij për një muzikant Manco Manço'yu Paqe Paqe ndalon vjedhjen e pllakave të tij, duke i dhënë fund karrierës së një nga arsyet ishte i impresionuar thellë dhe në Evropë.
 • Asaj kohe, gjenerali Yu Wenhua drejtoi trupat e tij për mbrojtjen e pallatit perandorak dhe pushtoi leht kryeqytetin. Yang Guangu u vetvra dhe perandoresha Xiao u bë konkubina e Yu-së.
 • Li Yu lindi në dinastinë Ming të Kinës në vitin 1610.
 • Qyteti Chongqing quhet thjesht Yu, ndodhet në lindje të pjesës veri-perëndimore të Kinës dhe në rrjedhjen e sipërme të lumit Jance.
 • Albumi u anketua në vitin 1998 si i 16-ti në listën e 100 albumeve më të mëdhenj të rock dhe pop jugosllav në librin "YU 100: najbolji albumi jugoslovenske rok i pop muzike" ( "YU 100: Albumet më të mira të muzikës pop dhe rock jugosllave" ).

 • Albumi "Mojoj mami umesto maturske slike u izlogu" u anketua në vitin 1998 si i 44-ti në listën e 100 albumeve më të mëdha të muzikës pop dhe rok jugosllave në librin "YU 100: najbolji albumi jugoslovenske rok i pop muzike" ("YU 100: Albumet më të mira pop dhe jugosllave të muzikë rock").
 • Në vitin 1998, albumi u anketua si i 11-ti në listën e 100 albumeve më të mëdha të rok dhe pop jugosllavë në librin "YU 100: najbolji albumi jugoslovenske rok i pop muzike" ( "YU 100: Albumet më të mira të muzikës pop dhe rock jugosllave" ).
 • Në vitin 1998, albumi u anketua si i 44-ti në listën e 100 albumeve më të mëdhenj të rockut dhe popit jugosllav në librin "YU 100: najbolji albumi jugoslovenske rok i pop muzike" ( "YU 100: Albumet më të mira të muzikës pop dhe rock jugosllave" ).
 • Gjyshi i tij Yeon Ja-yu ishte gjithashtu një kryeministër.
 • Ndërsa "Prilli i thyer" dhe "Pallati i ëndrrave" nga Gao Xing, "Darka e gabuar" nga Yu Zhongxian, "Kronikë në gur" nga Li Yumin, dhe "Kush e solli Doruntinën?

 • Chou Tzu-yu (周子瑜, lindi më 14 qershor 1999) e njohur si Tzuyu (koreanisht: 쯔위), është këngëtare tajvaneze e bazuar në Korenë e Jugut.
 • ai përmend edhe praninë e një tempulli në veri të Mo-yu-lo-së të quajtur 'Gangadvara', Porta e Gangut.
 • .yu është prapashtesa e fletave të internetit dhe paraqet domenin zyrtar të përdorur në kohen e kaluar nga shtete e ish-Jugosllavisë.
 • Pranimi në YU është shumë selektiv dhe universiteti ka rreth 48000 studente undergraduate dhe 2000 master.
 • Kazuki Takahashi (Japon. 高橋 和希) i lindur ne 4 tetor, 1961 ne Tokjo eshte nje artist japonez mangash dhe krijues lojerash, me mire i njohur per krijimin e "Yu-Gi-Oh!".

 • Është shpallur këngëtar i vitit, në 81 dhe 82; ka qenë përfaqësues i Kosovës në shumë festivale të ish YU, si: “OPATIJA” - disa vite me radhë, festivali “Zagrebi”, Subotica, garat për këngën e Evrovizionit ne Lubjanë etj.
 • Chow është martuar dy herë; së pari ishte me aktoren Candice Yu më 1983, por martesa zgjati nëntë muaj.
 • Tekstet e 10 këngëve të grupit (8 të shkruara nga Bregović dhe 2 të shkruara nga Trifunović) u shfaqën në librin e Petar Janjatović -it "Pesme bratstva, detinjstva &amp;amp; potomstva: Antologija ex YU rok poezije 1967 - 2007" ( "Këngë Vllazërie, Fëmijërie dhe Pasardhësish) : Antologjia e Poezisë Rock ish-JU 1967 – 2007" ).
Advertisement
© dict.cc Albanian-English dictionary 2024
Contains translations by TU Chemnitz and Mr Honey's Business Dictionary (German-English only).
Links to this dictionary or to individual translations are very welcome!