Werbung
 ⇄Suchrichtung
 Übersetzung für 'Mn' von Albanisch nach Deutsch
kimi
mangan {m} <Mn>
Mangan {n} <Mn>
gjeog.
Mongoli {f} <.mn>
Mongolei {f}
2 Übersetzungen
Neue Wörterbuch-Abfrage: Einfach jetzt tippen!

 ⇄ 
Übersetzung für 'Mn' von Albanisch nach Deutsch

Werbung
mangan {m} <Mn>
Mangan {n} <Mn>kimi
Mongoli {f} <.mn>
Mongolei {f}gjeog.
Anwendungsbeispiele Albanisch
  • Si pasurit natyrore të Marokut sipas CIA-Factboock llogariten të jenë : Fosfate, Hekuri (Fe), Mangani (Mn), Plumbi (Pb), Zinku (Zn), Peshkimi dhe Kripa.
  • Dy emrat kryesorë të Thutmose transliterojnë si mn-ḫpr-rˁ ḏḥwty-ms.
  • Në vitin 2006 monumenti është vënë nën mbrotje me numër MN/034 dhe i takon kategorisë së tretë.
  • Si pasurit natyrore të Marokut sipas CIA-Factboock llogariten të jenë : Fosfate, Hekuri "(Fe)", Mangani "(Mn)", Plumbi "(Pb)", Zinku "(Zn)", Peshkimi dhe Kripa.
  • .mn është prapashtesa e faqeve të Internetit dhe përfaqëson domenin zyrtar të Mongolisë.

  • Sidoqoftë një magnet i ri i lirë, aliazhi Mn-Al është krijuar dhe tani po dominon tregun e magnetëve me buxhet të ulët.
  • Sandshrew mund të mësojë lëvizjen prerje (MN 01), forca (MN 04), copëtim shkëmbinjsh (MN 06).
Werbung
© dict.cc Albanian-German dictionary 2024
Enthält Übersetzungen von der TU Chemnitz sowie aus Mr Honey's Business Dictionary (nur Englisch/Deutsch).
Links auf das Wörterbuch oder auch auf einzelne Übersetzungen sind immer herzlich willkommen!