Werbung
 ⇄Suchrichtung
 Übersetzung für 'Vietnam' von Albanisch nach Deutsch
gjeog.
Vietnam {m} <.vn>
Vietnam {n}
1 Übersetzung
Neue Wörterbuch-Abfrage: Einfach jetzt tippen!

 ⇄ 
Übersetzung für 'Vietnam' von Albanisch nach Deutsch

Vietnam {m} <.vn>
Vietnam {n}gjeog.
Werbung
Anwendungsbeispiele Albanisch
  • Aeroporti Phu Bai: (vietnamsht: "Sân bay quốc tế Phú Bài") është aeroporti ndërkombëtar i qytetit vietnamez Huế, Vietnam. Ky aeroport ofron shërbime për transportin civil ajror.
  • Popullsia mendohet se ka rënë në mënyrë të qëndrueshme në të gjithë vendet e intervalit, dhe në Kinë dhe Vietnam në veçanti mund të jenë ulur ndjeshëm.
  • Deri në fillim të viteve 2000, popullsia e tyre u frikësua që të kishte rënë nga pikëpamja e rimëkëmbjes në Vietnam, me disa konservatorë që vlerësonin jo më pak se tre deri në tetë rinoceront, dhe ndoshta asnjë mashkull i mbijetuar.
  • Në shekullin XX në Vietnam krijohet në Lëvizje Vetëvendosësh udhëheqja e së cilës pas kryengritjes së dështuar(1930) bie në duar të komunistëve të prirë nga Ho Chi Minh.
  • Aeroporti Sao Vang: (vietnamsht: "Sân bay Sao Vàng") është aeroporti ndërkombëtar i qytetit vietnamez Thanh Hóa, Vietnam. Ky aeroport ofron shërbime për transportin civil ajror.

  • Qëllimi i tyre tani ishte një largim gradual nga Vietnami dhe në forcimin e njëkohshëm të forcave notiovietnamikon për të marrë përsipër këto përgjegjësi të luftës.
Werbung
© dict.cc Albanian-German dictionary 2024
Enthält Übersetzungen von der TU Chemnitz sowie aus Mr Honey's Business Dictionary (nur Englisch/Deutsch).
Links auf das Wörterbuch oder auch auf einzelne Übersetzungen sind immer herzlich willkommen!