Werbung
 ⇄SuchrichtungÜbersetzung für '.nl' von Albanisch nach Deutsch
gjeog.
Holandë {f} <.nl>
Niederlande {pl}
1 Übersetzung
Neue Wörterbuch-Abfrage: Einfach jetzt tippen!

Übersetzung für '.nl' von Albanisch nach Deutsch

Holandë {f} <.nl>
Niederlande {pl}gjeog.
Werbung
Anwendungsbeispiele Albanisch
  • Studimet universitare dhe pasuniversitare i ka kryer në UUniversitetin e Utrehtit (Utrecht University College) në Holandë specializuar në shkenca matematike (www.uu.nl).
  • Fatos Shehaj atletë shqiptar nga Shqipëria dhe president i FSHA-së nga viti 2005 deri nl vitin 2009.
  • Caruana filloi të punonte si gazetare që nl 1987. Në fillim ajo punonte rregullisht për The sunday Time e lidhur me The Malta Independent. Ajo githënjë mbreti një gazetare për The Malta independent on sunday.
  • .nl është prapashtesa e faqeve të Internetit dhe përfaqëson domenin zyrtar të Hollandës.
  • Ne Nentor 2010 merr pjese ne Seminar Nderkombetar dhe testohet per Mjeshter Nderkombetar Brezi i Zi 6-Dan me Grand Master Choi Jung Hwa ne Mill (NL).
  • Pos. = Pozicion; Nl = Ndeshje të luajtura; F = Fitues; B = Barazim; H = Humbje; GS = Gola të shënuar; GA = Gola të pranuar ; Pikë = Pikë; Dif = Diferenca e golave.
Werbung
© dict.cc Albanian-German dictionary 2023
Enthält Übersetzungen von der TU Chemnitz sowie aus Mr Honey's Business Dictionary (nur Englisch/Deutsch).
Links auf das Wörterbuch oder auch auf einzelne Übersetzungen sind immer herzlich willkommen!