Werbung
 ⇄SuchrichtungÜbersetzung für 'Cn' von Albanisch nach Deutsch
gjeog.
Kinë {f} <.cn>
China {n}
1 Übersetzung
Neue Wörterbuch-Abfrage: Einfach jetzt tippen!

Übersetzung für 'Cn' von Albanisch nach Deutsch

Kinë {f} <.cn>
China {n}gjeog.
Werbung
Anwendungsbeispiele Albanisch
 • Arkitektura e rrjeti UMTS përbëhet nga rrjeti qendror (Core Network- CN), radio rrjeti tokësor UMTS (UMTS Terresterial Radio Access Network- UTRAN) dhe nga pajisja e shfrytëzuesit (User Equipment-UE).
 • Koperniciumi është një element kimik me simbolin Cn dhe numrin atomik 112.
 • Në Toronto mundë të gjendet CN Tower, e cila kishte qënë kulla më a lartë në botë për më shumë se 30 vjet.
 • Formula e tyre është cn ( H2O )n .
 • Ai përbëhet nga lëshuesi, një pjesë e vëzhgimit CN-6, raketa dhe kutia mbajtëse për raketën.
 • "LING JUNHUI in China Today No.9 September 2011, saved on Nov.9, 2013". News.xjtlu.edu.cn. 28 October 2011. Archived from the original on 9 November 2013.
 • "2016 Fudan-Zhongzhi Science Award Announcement". fdsif.fudan.edu.cn. Fudan Science and Innovation Forum. Retrieved 1 October 2018.
 • .cn është prapashtesa e faqeve të Internetit dhe përfaqëson domenin zyrtar të Kinës.
 • Cianuri, CN-, ka strukturë dhe sjellje të ngjajshme me halogjenuret.
 • Kanë formulë Cn(H2O)<. Polisakaridet më të rëndësishme janë: amidoni, celuloza dhe glikogjeni.
 • Ndërtesa ose kulla më e lartë e banueshme nga njerëzit në hemisferën perëndimore është Kulla CN, e cila ndodhet në Toronto, Kanada në [...].
Werbung
© dict.cc Albanian-German dictionary 2023
Enthält Übersetzungen von der TU Chemnitz sowie aus Mr Honey's Business Dictionary (nur Englisch/Deutsch).
Links auf das Wörterbuch oder auch auf einzelne Übersetzungen sind immer herzlich willkommen!