Werbung
 ⇄SuchrichtungÜbersetzung für 'Laos' von Albanisch nach Deutsch
gjeog.
Laos {m} <.la>
Laos {n}
1 Übersetzung
Neue Wörterbuch-Abfrage: Einfach jetzt tippen!

Übersetzung für 'Laos' von Albanisch nach Deutsch

Laos {m} <.la>
Laos {n}gjeog.
Werbung
Anwendungsbeispiele Albanisch
  • Shan), në Tajlandë quhen "tai" (Thai), në Laos dhe në veri e jug të Tajlandës "lao" (Lao) .
  • 90% i popullsisë së Laosit merret me Bujqësi.Një pjesë e madhe e tokave pjellore në Laos janë të mbuluar me fusha të Orizit.50.000 tonelatë Oriz prodhohet në vend.
  • Tigri indokinez është shpërndarë në Myanmar, Tajlandë dhe Laos.
  • Në mënyrë të ngjashme në Laos, referencat e drejtpërdrejta për komunizmin nuk janë përfshirë në dokumentet e saj themelore, megjithëse i jep fuqi të drejtpërdrejtë partisë qeverisëse.
  • Tani ata janë të rrallë; shembuj ende mund të shihen në Kubë, Korenë e Veriut dhe Laos.
  • Mëmëdheu i popullit të Laosit që kanë emigruar në Indokinë është Kina.
Werbung
© dict.cc Albanian-German dictionary 2023
Enthält Übersetzungen von der TU Chemnitz sowie aus Mr Honey's Business Dictionary (nur Englisch/Deutsch).
Links auf das Wörterbuch oder auch auf einzelne Übersetzungen sind immer herzlich willkommen!