Werbung
 ⇄SuchrichtungÜbersetzung für 'Uri' von Albanisch nach Deutsch
NOUN   uri | uria | - | -
uri {f}Hunger {m}
Kam uri.Ich habe Hunger.
2 Übersetzungen
Neue Wörterbuch-Abfrage: Einfach jetzt tippen!

Übersetzung für 'Uri' von Albanisch nach Deutsch

Werbung
uri {f}
Hunger {m}

Kam uri.
Ich habe Hunger.
Anwendungsbeispiele Albanisch
  • të cilat i ndihmojnë vendeve të goditura me uri, së paku për t'i zvogëluar efektet më të rënda të urisë.
  • Atë ditë kisha një uri ujku.
  • Shqipëria vinte nga një regjim diktatorial, që kishte mohuar shumë mundësi dhe e kishte çuar popullsinë në një varfëri ekstreme dhe uri për të parë botën.
  • Ushqimi: Objektivi numër dy për Zvhillimin e Qëndrueshëm synon të arrijë Zero Uri në vitin 2030.
  • Dy vendet kryesore të adhurimit të perëndeshës Nanar (Sīn) ishin Uri në jug të Mesopotamisë dhe Harran në veri.
  • Është një anëtar ekzekutiv i Grupit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, i cili kolektivisht synon të përmbushë 17 Qëllimet e Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDG) dhe ka dhënë përparësi arritjen e SDG 2 për "zero uri" deri në 2030.
  • Në një periudhë më vonë, kur në Evropën Perëndimore pati shumë luftëra, epidemi dhe uri, personat me aftësi të kufizuar filluan të konsideroheshin dhe të trajtoheshin si njerëz të padobishëm, pa asnjë vlerë apo rëndësi dhe si një barrë për shoqërinë.
  • Shumica e përdor $ _SERVER 'PHP_SELF' dhe $ _SERVER 'REQUEST_URI' janë në forma të HTML.
  • Situata u përkeqësua nga uria në 1946–1947, e cila u shkaktua nga një thatësirë dhe infrastruktura e shkatërruar nga lufta.
Werbung
© dict.cc Albanian-German dictionary 2023
Enthält Übersetzungen von der TU Chemnitz sowie aus Mr Honey's Business Dictionary (nur Englisch/Deutsch).
Links auf das Wörterbuch oder auch auf einzelne Übersetzungen sind immer herzlich willkommen!