Werbung
 ⇄SuchrichtungÜbersetzung für 'lv' von Albanisch nach Deutsch
gjeog.
Letoni {f} <.lv>
Lettland {n}
valuta
levë {f} <BGN, лв, lv>
Lew {m} <BGN, лв, lv> [bulgarische Währungs­einheit]
2 Übersetzungen
Neue Wörterbuch-Abfrage: Einfach jetzt tippen!
Anwendungsbeispiele Albanisch
  • "Te ndryshme": Kërshi i Shkallës. LV. Rrasa e Mulës. P. Shkalla e Shpenit. JL.
  • Luleå ishte edhe gjatë viteve 1940, një qytet garnizon me vendosjen në 1941 të aeroportve Norrbotten (F 21), 1942 me luftvärnskår katalog (LV 7), dhe 1973 në zonën e zbulimit Luleå detare (Bolu).
  • Kërshi i Llazit, (livadhe). LV.
  • Rrënojat e disa ndërtimeve janë të shekullit lV-ll p.e.r .Ky fshatë i njohur me emrat Tregas,Dragjat,Tregasaj bënte pjesë në qendrat e fortifikuara te gjirit te Vlores ne antikitet dhe lidhej me Orikumin.
  • Në të njëjtën kohë, burra të tjerë hodhën themelet e letërsisë së krishterë latine gjatë shekullit lV dhe të shekullit V.
  • .lv është prapashtesa e faqeve të Internetit dhe përfaqëson domenin zyrtar të Letonisë.
  • Albana Tare (Kadiu) ka mbaruar studimet e larta në Universitetin "Aleksandër Xhuvani" në Elbasan në degën "Mësues për klasat l-lV" në vitin 1993 si dhe studimet Master në Universitetin e Tiranës në Fakultetin e Shkencave Sociale në degën "Drejtim dhe Administrim Arsimi" me rezultate të larta.
  • com), përmes WIPO, në mënyrë që të detyronte Manifest të transferonte emrin e domain LV.com tek Louis Vuitton; veprimi ligjor dështoi dhe fusha u ble më vonë nga Liverpool Victoria (LV =), kompania më e madhe vëllazërore e sigurimeve në Angli .
Werbung
© dict.cc Albanian-German dictionary 2023
Enthält Übersetzungen von der TU Chemnitz sowie aus Mr Honey's Business Dictionary (nur Englisch/Deutsch).
Links auf das Wörterbuch oder auch auf einzelne Übersetzungen sind immer herzlich willkommen!