Werbung
 ⇄SuchrichtungÜbersetzung für 'zm' von Albanisch nach Deutsch
gjeog.
Zambie {f} <.zm>
Sambia {n}
1 Übersetzung
Neue Wörterbuch-Abfrage: Einfach jetzt tippen!

Übersetzung für 'zm' von Albanisch nach Deutsch

Zambie {f} <.zm>
Sambia {n}gjeog.
Werbung
Anwendungsbeispiele Albanisch
  • IPad arrin kulmin në zhvillimin e shumë prej projekteve të Apple, duke përfshirë edhe shumë teknologji të zhvilluar për prekje Touch iPhone dhe Apple iPod se kishte fituar nga blerjen e FingerWorks në 2005, dhe ekspertizës procesor nga blerjen e ZM Gjysmë në vitin 2008.
  • "Shënim": Për shkak se Zm me veprimet e modulit të mbledhjes dhe shumëzimit i plotëson vetitë e listuara, Zm me mbledhje modulare thuhet se është një grup komutativ dhe Zm me të dyja këto operacione thuhet se është një unazë komutative.
  • .zm është prapashtesa e fletave të internetit dhe paraqet domenin zyrtar të Zambisë shtetë në Afrikë.
Werbung
© dict.cc Albanian-German dictionary 2023
Enthält Übersetzungen von der TU Chemnitz sowie aus Mr Honey's Business Dictionary (nur Englisch/Deutsch).
Links auf das Wörterbuch oder auch auf einzelne Übersetzungen sind immer herzlich willkommen!