Advertisement
 ⇄Change DirectionTranslation for 'KI' from Albanian to English
Ki mendjen!Beware!
Ki mendjen!Look out!
Mos ki frikë!Don't be afraid!
Mos ki kasavet. [fol.]Don't worry.
4 translations
To translate another word just start typing!

Translation for 'KI' from Albanian to English

Ki mendjen!
Beware!

Look out!

Mos ki frikë!
Don't be afraid!
Advertisement
Mos ki kasavet. [fol.]
Don't worry.
Usage Examples Albanian
 • ki-ki-kikej” e mprehtë, shoqëruar me përplasje të sqepit.
 • Çdo anë është sjellë në anën e trupit të tij dhe ki është i ngarkuar, pastaj ai sjell si armë përpara dhe zjarret.
 • Ka9akët e dirigjuar nga Cetina, por edhe te përkrahur nga Rusia cariste, i ki-shin duart e lira per vepra kriminale nëpër këto vise.
 • Ahierna zotërote ë mëdhe' arbëresh, ki' të kish vetëm njëskaj gjak ! = Prandaj jeni Arbëreshë gjithashtu, mjafton vetëm të ketë një pak gjak !
 • 50. Haki IMERI,Albanskite leksi~ki elementi vo tritomniot Re~nik na makedonskiot jazik I, IIi III tom (simpozium vo Institutot za makedonski jazik “Krste Misirkov” vo Skopje.
 • Pllakat lineare B dëshmojnë emrin e Akilit në format "a-ki-re-u" dhe "a-ki-re-we", Emri u bë më popullor, madje u bë i zakonshëm shumë shpejt pas shekullit VII p.e.s.
 • Kjo aftësi është për të fluturuar duke përdorur pakëz ki. Goku e kontrollon në mënyrë të thjeshtë dhe e kundërshton gravitetin duke e lejuar atë të fluturoj.
 • FUKU-GO PARAQITET SI FOME E RE E KARATESE (ITKF) është kombinim e kate ki -tei dhe përleshjes.
 • Vincenzo është një seri televizive e Koresë së Jugut ku interpretojnë Song Joong-ki, Jeon Yeo-been, Ok Taec-yeon, Kim Yeo-jin dhe Kwak Dong-yeon.
 • Pasi që mi Xor ki Xor ki = mi   atëherë kjo funksionon.
 • Descendants of the Sun është një serial televiziv i Koresë së Jugut 2016 me protagonistë Song Joong-ki, Song Hye-kyo, Jin Goo dhe Kim Ji-won.
 • .ki është prapashtesa e faqeve të Internetit dhe përfaqëson domenin zyrtar të Kiribatit.
 • Më 1 korrik 2010, Erina për herë të parë shkoi jashtë Japonisë, në Club Nokia në Los Angeles, për shfaqje e saj në filmin "Kai-Ki: Tales of Horror".
 • Kur ai vdiq, vëllai i tij ndërtoi një ghat në emër të tij, që më vonë u bë i njohur si Har Ki Pauri.
 • Rani ki vavi, ose Ran-ki vavi (pusi i shkallëzuar i mbretëreshës) u ndërtua gjatë sundimit të Dinastisë Solanki.
 • Song Joong-ki(송중기) lindi më 19 shtator 1985 në Daejeon. Është një aktor koreane jugore.
 • Eshte kompjuter me performance te medha dhe me shpejtsi shum te lart qe ben te mundshme te krysh 80% te punve qe nuk ki mundësi me I kry ne pc tend .
Advertisement
© dict.cc Albanian-English dictionary 2023
Contains translations by TU Chemnitz and Mr Honey's Business Dictionary (German-English only).
Links to this dictionary or to individual translations are very welcome!