Advertisement
 ⇄Change DirectionTranslation for 'Kaktus' from Albanian to English
NOUN   kaktus | kaktusi | kaktuse | kaktuset
bot.T
kaktus {m}
cactus
1 translation
To translate another word just start typing!

Translation for 'Kaktus' from Albanian to English

kaktus {m}
cactusbot.T
Advertisement
Usage Examples Albanian
  • Shumë bimë lëng në të dy Vjetër dhe të Ri Botëror - të tilla si disa Euphorbiaceae (euphorbias) - bartin një ngjashmëri të habitshme për cacti, dhe gabimisht mund të quhet "kaktus" në përdorim të përbashkëtKosovo Je Srbija Šiptari Jebo tE.
  • Një legjendë e fisit Meksika parathoshte se do të krijohej një qytetërim i fuqishëm në një vend ku një shqiponjë, e ulur në një kaktus do të hante një gjarpër.
  • Substancat natyrore, të tilla si kërpudha hallucinogenic dhe kaktus, dhe gjethet, lule, dhe buds e bimëve të caktuara mund të jetë gjithashtu psikoaktive.
  • Farërat rriten mirë në një përzierje plehrash ose vazo - edhe si bimë shtëpie në vazo. Kaktusët pitaja zakonisht mbin pas mes 11 dhe 14 ditësh pas mbjelljes së cekët.
Advertisement
© dict.cc Albanian-English dictionary 2023
Contains translations by TU Chemnitz and Mr Honey's Business Dictionary (German-English only).
Links to this dictionary or to individual translations are very welcome!