Advertisement
 ⇄Change DirectionTranslation for 'Korean' from Albanian to English
korean {adj}Korean
1 translation
To translate another word just start typing!

Translation for 'Korean' from Albanian to English

korean {adj}
Korean
Advertisement
Usage Examples Albanian
  • Në filmin live-action "Dragonball Evolution", Jamça u portretizua nga aktori korean Joon Park.
  • Tri Mbretërit të cilat sundonin ndaras në gadishullin Korean në fillim të shekullit të parë quheshin KOGURJO, PAEKÇE, SILLA.
  • Chondoism ("Rruga Qiellore") është një besim sinkretik indigjen që ndërthur elemente të shamanizmit korean, budizmit, taoizmit dhe katolicizmit që përfaqësohet zyrtarisht nga Partia Chondoiste Chongu e kontrolluar nga WPK.
  • Crash Landing on You është një serial korean me protagonist të prodhuar dhe transmetuar nga SBS nga 14 dhjetor 2019 deri më 16 shkurt 2020, me protagonistë Hyun Bin, Son Ye-jin, Kim Jung-hyun dhe Seo Ji-hye.
  • Mbështetësit e alfabetit korean i referuan asaj si "jeong'eum" (정음 / 正音) që do të thotë "shqiptim i saktë", "gukmun" (국문 / 國文) që do të thotë "shkrim kombëtar", dhe "eonmun" (언문 / 諺) që do të thotë "shkrim vernacular".
  • Debutimi i tij në numrin 63, e bëri atë artistin më të lartë korean në listat në "Billbard 200" në kohën e publikimit të diskut të tij.
  • ... 5%), numër I konsiderueshëm komunitetit korean, i cili është rezultat i zhvendosjes së detyruar në Luftën e Dytë Botërore.
  • Jamie Chung lindi dhe u rrit San Francisco, Kaliforni. Prindërit e saj janë korean dhe janë larguar nga Korea për në SHBA në vitin 1980.
  • Në koreanisht, emri i grupit është 투모로우바이투게더 ( RR : "Tumoroubaitugedeo" ), lexohet si "Nesër Së bashku" dhe perkthyer në Hangul ; ata nuk kanë një version të veçantë korean të emrit të tyre.
  • Blackpink është grupi më i suksesshëm i vajzave koreane ndërkombëtarisht dhe shpesh janë quajtur "grupi më i madh i vajzave në botë."
Advertisement
© dict.cc Albanian-English dictionary 2023
Contains translations by TU Chemnitz and Mr Honey's Business Dictionary (German-English only).
Links to this dictionary or to individual translations are very welcome!